Over Novy2017-02-28T10:03:38+01:00

OVER NOVY

Novy, onderdeel van Marskramer, is gespecialiseerd in huishoudelijke en cadeau artikelen. Novy is gestart in 1997 en inmiddels uitgegroeid tot een winkelketen verspreid over geheel Nederland.

Met meer dan 4.000 producten is Novy dé complete winkel voor o.a. schoonmaakartikelen, huishoudelijke, elektrische apparaten, serviezen, bestek, glasserviezen, pannen, keukengerei en nog veel meer. Daarnaast heeft Novy altijd een zeer afwisselend assortiment cadeau-artikelen voor elk moment van het jaar. Novy heeft in haar assortiment gerenommeerde merken waaronder, Philips, Tefal, BK, Brabantia, Leifheit, Curver en nog vele andere.

In het voorjaar brengt Novy een uitgekiende collectie tuinmeubelen en tuinaccessoires. Rond oktober/november is het feest in onze winkels met een fantastische collectie voor de decembermaand. In veel Novy winkels treft u ook de Toys2Play speelgoedcollectie aan.

Novy is altijd scherp geprijsd. Regelmatig brengen wij folders uit die wij in de directe omgeving van de Novy winkels huis-aan-huis verspreiden.

Voor adressen van onze winkels klikt u op winkels. Er is er altijd eentje bij u in de buurt